Zwembad de Meerkamp

Wij geven vakkundig maar vooral ook op een speelse manier les.

Zwembad de Meerkamp

Wij geven vakkundig maar vooral ook op een speelse manier les.

De Meerkamp: een vriendelijk, veelzijdig zwem- en recreatiebad. Ons complex bestaat uit vier binnenbaden met veel recreatieve voorzieningen en twee buitenbaden met een speelweide. Wij zijn vrijwel elke dag van het jaar de hele dag geopend.

De Meerkamp voor jong en oud!
In zwembad De Meerkamp leren wij zowel onze jonge gasten als volwassenen zwemmen. Daarnaast is het familiezwemmen op zondag al jarenlang een gewaardeerde activiteit. Kinderpartijtjes zijn populair en de maandelijkse disco’s voor kinderen tot 13 jaar worden druk bezocht. Scholen en bedrijven kunnen kiezen uit speciale arrangementen. Tijdens schoolvakanties heeft De Meerkamp leuke spelprogramma’s voor onze (jeugdige) gasten. Volwassenen hebben volop keus uit begeleide watersporten, zoals Aquarobics, Meer Bewegen voor Ouderen, Baby- en Peuterzwemmen en nog veel meer.

Ook het water is bijzonder
Wij zuiveren ons water met behulp van ozon. Dat betekent veel minder gebruik van chloor en dat maakt ons bad ook erg geschikt voor cara- en allergiepatiënten!

Een golfslagbad met veel extra’s
Er is een waterglijbaan van 50 meter, een wildwaterkreek, meerdere whirlpools, jetstreams, bubbelbanken en voor de allerkleinsten een peuterbadje. Turkse tuinen, kruidenbaden en een solarium (tegen betaling) maken het bad compleet. Het restaurant heeft ook een uitgiftebalie bij het golfslagbad en het buitenbad.

Banenzwemmers komen ruim aan hun trekken
Voor de vele mensen die regelmatig een baantje willen trekken zijn de 25 meter baden op meerdere uren per week gereserveerd. Vroege vogels zowel als avondmensen kunnen volop terecht.

Wij leren iedereen goed zwemmen…
Op het gebied van zwemlessen heeft De Meerkamp een uitstekende naam. De Nationale Raad van Zwemdiploma´s beoordeelt de kwaliteit van het afzwemmen continu als zeer goed. Vanaf zeer jonge leeftijd brengen wij kinderen de kunst van het zwemmen stapsgewijs bij. Befaamd zijn de Baby- en Peuterlessen waarin de kleintjes samen met hun ouder(s) op een speelse manier wennen aan water. Vanaf 4 jaar wordt er echt gelest. Wij geven ook les aan – steeds meer – volwassenen.

Aquasporten en doelgroepen
Om in conditie te blijven, maar ook omdat het gewoon leuk is om te doen, organiseert De Meerkamp verschillende vormen van aquasport. Klik hier voor het aanbod van aquasporten.

Contact informatie
Adres & contact
Zwembad De Meerkamp
Van der Hooplaan 239
1185 LN Amstelveen
088 8585 185
info@meerkamp.nl
BEWEEG ONLINE!De binnensportaccommodaties zijn gesloten, maar we houden u thuis in beweging!

Alle binnensportaccommodaties en het binnenbad van zwembad De Meerkamp zijn in ieder geval tot en met maandag 15 maart 2021 gesloten.

Ons buitenbad is wel open!
U kunt elke dag tussen 08.00 - 17.00 uur buiten zwemmen.
Voor reserveringen ga naar www.meerkamp.nl

U kunt ook op onze website in beweging blijven met diverse workouts voor thuis. Zoek een workout die bij u past en ga thuis lekker aan de slag!

Veel succes en blijf bewegen!