Voor wie is de beweegbus

Volwassenen/senioren

Veel mensen willen graag bewegen maar vinden de gang naar het sportveld, de sportschool of bijvoorbeeld het zwembad net iets te ver. Daarom is buiten bewegen in de buurt het meest laagdrempelig. Er wordt rekening gehouden met beperkingen. De Beweegbus kan overal ingezet worden, wijken, pleinen, parken, straten, speelplaatsen en buurtcentra.

Jeugd

Kinderen spelen tegenwoordig minder buiten. Buitenspelen is goed voor de motorische en sociale ontwikkeling van kinderen. De Beweegbus kan worden ingezet om de jeugd weer naar buiten te krijgen. een sportinstuif in de wijk, of beweegprogramma’s op scholen: denk aan een derde beweegmoment, deel van een sportdag of een naschools aanbod. De Beweegbus is in te zetten bij (sport)evenementen in de wijk en zelfs te reserveren voor kinder- en buurtfeesten.

Mindervaliden

Omdat elke vorm van bewegen mogelijk is en er voor alle niveaus wel beweegmomenten zijn te realiseren, is de Beweegbus ook toe- gankelijk voor mindervaliden of mensen met een beperkte mobiliteit.

CONTACT INFORMATIE
Adres & contact
AmstelveenSport
Sportlaan 25
1185 TB Amstelveen
088 8585 100
info@amstelveensport.nl

AMSTELVEENSPORT NIEUWS

december 2020
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

BEWEEGBUS IN DE WIJK

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.