Talentbegeleiding

Talentbegeleiding

AmstelveenSport geeft verenigingen en talenten de ruimte voor talentontwikkeling. Dat doen wij met steun met de gemeente Amstelveen.
Wij helpen individuele- en teamsporters die bij ons als talent geregistreerd staan. Aan deze registratie gaat een gedegen intake vooraf. Om in aanmerking te komen moet je wonen, werken, studeren of sporten in Amstelveen of Aalsmeer.

Sporttalent en school: het werkt
Veel trainen en sporten kan ten koste gaan van de prestaties op school en vice versa. Aanstormend talenten kunnen daarom kiezen voor een Loot school. In Amstelveen heb je meer keuze. Alle middelbare scholen in Amstelveen zijn topsportvriendelijk en proberen zo veel mogelijk ruimte te maken voor jouw sport.

Het Hermann Wesselink College, het Keizer Karel College, het Amstelveen College en Panta Rhei werken nauw met AmstelveenSport samen voor een optimale begeleiding van sporttalenten. Topsportvriendelijk betekent overigens niet dat je op school niet je best hoeft te doen. Je prestaties op school zijn bepalend voor de vrijheid die je krijgt om je sport te beoefenen.

Zo zorgen de middelbare scholen in samenwerking met AmstelveenSport dat maximale school- en sportprestaties mogelijk zijn en dat de balans tussen school en sport optimaal is.

Andere hulp AmstelveenSport talent begeleiding
In samenwerking met onze partners geven wij talenten gerichte adviezen en hulp, bijvoorbeeld een snelle doorverwijzing naar medisch specialisten bij blessures, maar ook advies over het financieren van de sport van het talent.

Workshops
AmstelveenSport organiseert regelmatig workshops voor talenten, die hen kunnen ondersteunen. De workshops kunnen bijvoorbeeld gaan over effectief huiswerk maken, visualiseren bij sport, mentaal sterk worden of hoe je als ouder omgaat met een topsporter als kind.

@AmstelveenSporttalent
AmstelveenSport is trots op de prestaties van talenten! Op Instagram hebben we daarom @AmstelveenSporttalent. Deze pagina is gereserveerd voor sporttalenten en onze partners. Je ziet in een oogopslag niet alleen wie er in Amstelveen uitzonderlijk presteert, maar ook waar je als sporttalent terecht kan voor advies op het gebied van voeding, fysiotherapie, slaapproblemen of huiswerkbegeleiding. Volg @AmstelveenSporttalent dus! Ook op Facebook besteden wij zeer regelmatig aandacht aan talenten. Heb je iets leuks te melden? Like onze Facebookpagina en post gerust een bericht. Je kunt ons ook altijd e-mailen: talent@amstelveensport.nl.

Voor meer informatie
U kunt altijd contact met ons opnemen.
Ron Berteling
Coördinatoren Talentbegeleiding
088 – 8585 105
talent@amstelveensport.nl

CONTACT INFORMATIE
Adres & contact
AmstelveenSport
Sportlaan 25
1185 TB Amstelveen
088 8585 100
info@amstelveensport.nl

AMSTELVEENSPORT NIEUWS

Onze specialisten

AmstelveenSport:
088 - 858155
verhuur@amstelveensport.nl

Schrijf je in de voor het AmstelveenSport Nieuws

Onze talenten

AmstelveenSport:
088 - 858155
verhuur@amstelveensport.nl

Schrijf je in de voor het AmstelveenSport Nieuws

Volg onze talenten op Instagram

AmstelveenSport:
088 - 858155
verhuur@amstelveensport.nl

Schrijf je in de voor het AmstelveenSport Nieuws

BEWEEG MEE OM TIEN OVER TWEEDe binnensportaccommodaties zijn gesloten, maar we houden u thuis in beweging!

Tot onze spijt zijn alle binnensportaccommodaties en zwembad De Meerkamp in ieder geval tot en met dinsdag 9 februari 2021 gesloten.

In de tussentijd houden we de thuiswerkers in beweging met 5 minuten workouts voor achter de computer!
Doe elke dag om tien over twee mee met "Beweeg mee om tien over twee" en blijf soepel tijdens het thuiswerken.

Wil je vaker thuis bewegen?
Doe dan mee met beweegvideo's op ons online beweegplatform https://bewegen.amstelveensport.nl/

Veel succes en blijf bewegen!