Het nieuwe seizoen van Multisport gaat van start
Vanaf maandag 7 oktober start er een nieuw seizoen Multisport in de meest interactieve gymzaal van Nederland: De Beweegbox in Amstelveen. Kom kijken of doe een proefles!

Spelenderwijs sport ontdekken
Door te sporten verbeteren kinderen hun motorische en sociale vaardigheden. Daarbij is het van belang dat zij spelenderwijs kennismaken met zo veel mogelijk verschillende vormen van sporten en bewegen. Op die manier ontwikkelt een kind zich veelzijdig. Met Multisport oefent uw kind alle beweegvormen. Springen, vallen, rollen, rennen, klimmen, gooien en vangen, alle vormen die belangrijk zijn voor een veelzijdige ontwikkeling komen aan bod.

Met elkaar
Kinderen willen vooral spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Door samen te sporten leren kinderen meteen sociale vaardigheden; elkaar helpen als het even niet lukt, elkaar aanmoedigen en op je beurt wachten, zijn daar mooie voorbeelden van.

Voor wie en wanneer
De lessen zijn op maandag van 15.45 – 16.30 uur voor kinderen van 5 tot 6 jaar en van 16.45-17.30 uur voor kinderen van 7 tot 9 jaar. De lessen zijn elke week, behalve in de kerstvakantie. De eerste les van dit seizoen is op 7 oktober 2019 en de lessen gaan door tot en met 29 juni 2020.

Kosten
Multisport kost € 95,- voor 18 weken en € 150,- voor 36 weken.
Met een Sport & Cultuur abonnement in multisport gratis!

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Krista Mol, 088-8585104, info@amstelveensport.nl