25 jaar Meerkamp, laat uw sport zien!
Dit jaar bestaat Zwembad de Meerkamp 25 jaar en dit willen wij graag in samenwerking met heel sportend Amstelveen groots vieren! We hebben daarvoor een hele week gereserveerd. De feestweek is van zaterdag 22 juni tot en met vrijdag 28 juni. De festiviteiten vinden plaats in de sporthal en in het zwembad (binnen en buiten). De entree is de hele week € 2,50.

Wat gaan we doen?
Op zaterdag 22 juni worden, naast bezoekers en lokale sport bekendheden, burgemeester, wethouders, raadsleden, ambtenaren en het bedrijfsleven uitgenodigd voor een kopje koffie met taart in het restaurant.
Vanaf 10.30 uur wordt de feestweek geopend met een show in het wedstrijdbad. Daarna volgt een programma met volop activiteit binnen en buiten, in het zwembad, in de zaal en op het veld.
Wilt u uw sportactiviteit laten zien bij de opening? Laat het ons weten!

Laat uw sportactiviteit zien!
Na de opening worden er gedurende de rest van de week allerlei activiteiten georganiseerd door AmstelveenSport. Daarbij is er volop ruimte om uw vereniging of sportorganisatie onder de aandacht te brengen van het Amstelveens publiek. U kunt bijvoorbeeld een demonstratie of kennismakingsles in de Meerkamp geven. Er is gedurende de hele week plaats op het buitenterrein. Er is daar een beachvolleybal veld, een basketbalcourt en pannavoetbal maar andere veldsporten zijn ook mogelijk. Er is op bepaalde tijden ook plaats in de sporthal.

Zwem4daagse
Van dinsdag tot en met vrijdag zal van 17.00 – 19.00 uur de 50ste zwem4daagse in Amstelveen plaatsvinden in het buienbad. Op vrijdag 28 juni wordt de zwem4daagse en de feestweek afgesloten met een zwemdisco.

Promotie
Natuurlijk zorgt AmstelveenSport voor aankondigingen, persberichten en andersoortige aandacht in de media. Er wordt een programma gemaakt waarin alle activiteiten die in die week plaatsvinden, vermeld worden. Daarnaast zullen natuurlijk de contactgegevens van deelnemende sportorganisaties duidelijk vermeld worden.

Wilt u deelnemen?
Als u wilt deelnemen aan de feestweek kunt u antwoorden op deze e-mail, onderstaande gegevens invullen en aan ons sturen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Naam sportorganisatie:
Naam contactpersoon:
Telefoonnummer contactpersoon:
Soort activiteit met korte omschrijving:
Dag en tijd waarop u de activiteit wilt laten plaatsvinden:
Plaats (veld/zaal/zwembad):

U kunt tot 30 maart reageren!

Als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.