Workshop: ‘Omgaan met kinderen met lastig gedrag’ deel 2

Paar weken geleden was de eerste bijeenkomst van de workshop ‘Omgaan met kinderen met lastig gedrag’. Zoals in de uitnodiging van de workshop stond is de tweede bijeenkomst dinsdag 5 november. Was je er 17 september niet bij, maar wil en kan je wel op 5 november? Meld je dan alsnog aan en kom!

Op iedere sportclub zitten kinderen die net even anders zijn dan de rest. Vaak is dat geen probleem, maar soms willen we er wel wat meer grip op krijgen. Hebben kinderen moeite met aansluiting in de groep? Luisteren ze slecht, kunnen ze niet van elkaar afblijven? Wordt er gepest? En leidt dit soms tot woede-uitbarstingen die je niet altijd aan ziet komen? Vraag je je wel eens af hoe jij als trainer daar het beste mee om kan gaan? Kom dan naar deze workshop! De workshop is bedoeld voor trainers/coaches van sportverenigingen uit Amstelveen, Uithoorn en Aalsmeer die te maken hebben met lastig gedrag.

Op 5 november worden ervaringen gedeeld, voorbeelden besproken en tips uitgewisseld. De workshop is van 19.30 – 21.30 uur in de Nieuwe Bankrashal, Pandora 3 in Amstelveen

De workshop wordt georganiseerd door AmstelveenSport, De Sportpedagoog en Team Sportservice. Inschrijven kan bij Iris Meertens via info@amstelveensport.nl onder vermelding van uw naam, e-mailadres en telefoonnummer.

Datum

nov 05 2019

Tijd

19:30 - 21:30

Locatie

Nieuwe Bankrashal
Pandora 3, Amstelveen
Categorie
AmstelveenSport

Organisator

AmstelveenSport
Telefoon
088-8585100
Email
info@amstelveensport.nl
september 2020
Geen evenementen gevonden!
Meer laden