Uitnodiging informatie- en netwerkavond energiecoöperaties Amstelveen en Aalsmeer

Namens Tjipke Bokma, beleidsmedewerker sport gemeente Amstelveen, vragen wij uw aandacht voor he volgende:

Mogelijk beschikt uw club over één of meer gebouwen met een groot dak dat geschikt is voor zonnepanelen. Of bent u bezig met nieuwbouw. En wellicht hebt u dan interesse om het project samen met een energiecoöperatie uit te (laten) voeren en een deel van de opgewekte stroom te delen met omwonenden en/of mensen de gelegenheid te geven om te investeren in zonnepanelen op uw dak.
Wilt u meer weten over hoe een energiecoöperatie werkt? En wilt u in contact komen met mensen die weten hoe zij een collectief zonne-project kunnen realiseren? Kom dan naar de informatie- en netwerkbijeenkomst op dinsdagavond 12 maart in Amstelveen (Westwijk). De avond is bedoeld voor mensen uit Amstelveen en Aalsmeer die interesse hebben om een energiecoöperatie op te richten of hier al ervaring mee hebben. Hieronder vindt u meer informatie, evenals in de bijlagen.
Kunt u of wilt u niet komen, maar heeft u wel een dak dat mogelijk geschikt is voor een collectief zonnepanelenproject? Neem dan ook contact op met Carina Dijkhuis, c.dijkhuis@amstelveen.nl, 06-10942777.

Uitnodiging brief
Klikt u hier voor de uitnodiging

Aanmeldingsformulier
Klikt u hier voor het aanmeldingsformulier

Heeft u vragen?
Neem gerust contact met ons op!

Datum

Tijd

19:15 - 21:30

Locatie

Wijkcentrum Westend
Westwijkplein 3
Categorie

Organisator

Gemeente Amstelveen, C. Dijkhuis
Telefoon
06-10942777
Email
energiecooperaties@amstelveen.nl
september 2020
Geen evenementen gevonden!
Meer laden