Uitleg stappenteller op uw mobiel

11 parkentocht
De herfsteditie van de 11 parkentocht staat dit jaar in het teken van het stappentellen. Dr. Yoshiro Hatano kwam tot de conclusie dat een mens gemiddeld zo’n 6.000 stappen per dag zet. Om echter gezond te leven, zouden dat er eigenlijk 10.000 per dag moeten zijn. Die 4.000 extra stappen komen ongeveer overeen met een half uurtje stevig wandelen. Tijdens de 11 parkentochten komt u er met behulp van uw mobiele telefoon achter, hoeveel stappen u per dag zet. Klik hier voor het overzicht van de wandelingen.

Uitleg over de app op uw telefoon
Voordat op 8 oktober de 11 parkentocht begint, helpen we u graag met uitleg over of het installeren van een stappenteller app. Hiervoor heeft u waarschijnlijk uw apple ID en wachtwoord voor de App Store nodig of inlognaam en wachtwoord voor de Playstore (als u geen Samsung telefoon heeft). In vele gevallen staat er overig al een standaard stappenteller op uw telefoon genoemd “Gezondheid” of “Health”. Wij laten u zien waar de app staat. Als u deze app niet heeft, helpen wij u met het installeren van een gratis stappenteller Appe uit de App Store of Playstore.

Aanmelden
Wij stellen het zeer op prijs als u zich aanmeldt voor uitleg op dinsdag of donderdag. Zo kunnen wij met voldoende mensen aanwezig zijn om u te helpen. U kunt aanmelden door een e-mail te sturen naar m.regelink@amstelveensport.nl, onder vermelding van “Uitleg stappenteller” en de dag waarop u komt (dinsdag of donderdag).

Datum

okt 01 2019

Tijd

10:00 - 11:00

Kosten

€ 1,-

Locatie

Beweegbox
Sportlaan 27, Amstelveen
AmstelveenSport

Organisator

AmstelveenSport
Telefoon
088-8585100
Email
info@amstelveensport.nl
september 2020
oktober 2020
Geen evenementen gevonden!
Meer laden