Sporting Martinus Voetbaldagen

Het afgelopen sport seizoen is helaas abrupt tot een einde gekomen vanwege Covid-19. Ook de voetbaltrainingen hebben een tijdje stil gelegen. Het naderende einde van het (trainings)seizoen voelt dan ook voor veel kinderen als veel te vroeg.

Sporting Martinus en in het bijzonder de getalenteerde jeugdtrainers Robin Telkamp en Willem Sinnige, hebben hier een meer dan gepaste oplossing voor: de Sporting Martinus Voetbaldagen.

Het stelt kinderen – ook buiten Sporting Martinus – in staat hun gemiste trainings- en wedstrijduren in te halen tijdens de zomervakantie!

In samenwerking met Albert Heijn Van der Linden is Sporting Martinus dan ook trots om jongeren van 6 t/m 14 jaar dé zomer Voetbaldagen van Amstelveen aan te bieden!

Het uitdagen en stimuleren van jonge voetbalsters en voetballers staat bij Sporting Martinus hoog in het vaandel, waarbij de individuele techniek van spelers centraal gesteld wordt.

Bij Sporting Martinus leren de kinderen niet alleen voetbaltechnische aspecten, maar ook hoe ze beter kunnen samenspelen, zodat ze nog meer plezier gaan krijgen in het spelletje en dus beter presteren!

Dit doen zij aan de hand van een inspirerend programma dat het kind motiveert om te werken aan zijn/haar techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel. Het programma varieert per dag, zodat de kinderen steeds in aanraking komen met nieuwe oefeningen waardoor zij continu worden uitgedaagd op de bovengenoemde aspecten.

Bij deze voetbaldagen voetballen de kinderen in een veilige omgeving onder begeleiding van gediplomeerde Sporting Martinus-trainers. Verder gelden de protocollen in lijn met de richtlijnen van het RIVM en het NOC*NSF om de veiligheid van de kinderen en staff te garanderen.

De zomer voetbaldagen vinden plaats op twee verschillende weken gedurende de komende zomervakantie, te weten op:

maandag 6 juli t/m vrijdag 10 juli

maandag 13 juli t/m vrijdag 17 juli

Aanmelden of vragen stellen kan via: voetbaldagen@sportingmartinus.nl

Datum

jul 06 2020 - jul 17 2020

Tijd

All Day
Sporting Martinus

Locatie

Sporting Martinus
Amsterdamseweg 247, Amstelveen
Categorie

Organisator

Sporting Martinus
Telefoon
020 - 641 38 82
Email
info@sportingmartinus.nl
september 2020
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.