0 items

Informatiebijeenkomst Cognitieve Fitness

Cognitieve Fitness, door fysieke training je hersenen uitdagen
Bewegen is goed voor de fysieke conditie, maar zeker ook voor de conditie van de hersenen. Cognitieve Fitness is een unieke trainingsmethode die speciaal is afgestemd op het trainen van het geheugen, het concentratievermogen, de coördinatie en de zintuiglijke vaardigheden. Plezier staat hierbij voorop! De training bevat fysieke inspanning, mentale uitdaging en ontspanning.

De training bestaat uit fitnessoefeningen en bewuste ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Alle oefeningen zijn gericht op het activeren van de hersenen.  Cognitieve Fitness is wetenschappelijk onderbouwd en door het Trimbos Instituut onderzocht en beoordeeld als effectieve training voor lichaam en geest. Het is voor iedereen die fit wil blijven en de hersenen gezond wil houden.

In 2019 starten de buurtsportcoaches met de eerste 15 weekse cursus voor volwassenen in Amstelveen. De cursus vindt plaats elke dinsdag vanaf 5 februari 2019 van 15.00-16.30 uur in de Beweegbox (Sportlaan 27, Amstelveen).

Informatiebijeenkomst
Wilt u eerst eens kennismaken met deze nieuwe activiteit? Wij nodigen u van harte uit voor een informatiebijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst vertellen wij meer over Cognitieve Fitness en u kunt aansluitend deelnemen aan een proefles.

Wanneer Dinsdagmiddag 22 januari
Tijd 15.00 – 15.45 uur
Kosten Gratis
Locatie Beweegbox, Sportlaan 27. Ingang is tussen Goudsmithal en Amstelveen College

Inschrijven
Wij verzoeken u zich voor deze informatiebijeenkomst hieronder in te schrijven.

Voor vragen en opgeven kunt u terecht bij: Iris Meertens, i.meertens@sportbedrijfamstelveen.nl, 088-8585104

Datum

jan 22 2019

Tijd

15:00 - 15:45

Kosten

Gratis

Locatie

Beweegbox
Sportlaan 27, Amstelveen

Organisator

Amstelveen Sport
Email
info@amstelveensport.nl
QR Code