FIT-TEST in De Meerkamp

Fit-test
Op zaterdag 19 oktober organiseren de gemeente Amstelveen, AmstelveenSport en Weber Sports tussen 9.30 en 12.00 uur een fit-test voor volwassenen in Sporthal De Meerkamp.

Hoe fit bent u?
Mensen die zich fit voelen, zijn gelukkiger. Dat is natuurlijk fijn. Maar hoe fit bent u en kunt u misschien nog fitter worden?

Meten is weten
Als u deelneemt aan de fit-test wordt u getest op balans, lenigheid, spierkracht, reactie- en uithoudingsvermogen. De test wordt uitgevoerd onder medisch toezicht. De test duurt ongeveer 1,5 uur. U krijgt dus een duidelijk beeld van uw conditie. Na de test ontvangt u bovendien een beweegadvies.

Aanmelden
U kunt zich voor de fit-test per e-mail of telefonisch aanmelden bij Michael Weber, 020-3792523 / 06-46087776, info@webersports.net. Kunt u dan de volgende gegevens doorgeven? Naam, leeftijd, adres, telefoonnummer, e-mail adres en hoe laat u getest wilt worden (ieder kwartier tussen 9.30 en 12.00 uur).

Kosten
Deelname aan de fit-test kost € 5,-

Groninger Actief Leven Model (GALM)
Als uit uw fit-test blijkt dat u uw conditie nog kunt verbeteren, biedt AmstelveenSport u in samenwerking met Weber Sports GALM-lessen aan. De GALM lessen zijn voor iedereen. Tijdens het introductieprogramma van 12 weken worden de conditie, lenigheid, kracht en snelheid verbeterd. Na het introductieprogramma krijgt u opnieuw een bewegingsadvies. U kunt dan doorgaan met het vervolgprogramma van 20 weken. Daarna bent u fit genoeg om aan te sluiten bij een andere beweegaanbieder. U kunt natuurlijk ook bij GALM blijven sporten. Alle lessen worden verzorgd door een speciaal opgeleide bewegingsdocent. De lessen worden gegeven in Sporthal De Meerkamp of gymlokaal de Landtong 12 in Amstelveen. Kijk op www.webersports.net voor meer informatie.

Datum

okt 19 2019

Tijd

09:30 - 12:00

Kosten

€ 5,-

Locatie

Sporthal De Meerkamp
Van der Hooplaan 239
Categorie
AmstelveenSport

Organisator

AmstelveenSport
Telefoon
088-8585100
Email
info@amstelveensport.nl
september 2020
Geen evenementen gevonden!
Meer laden