Elke Stap Telt

Conditie verbeteren
In 12 weken tijd je conditie zo verbeteren dat je moeiteloos kan meewandelen met één van onze plaatselijke wandelgroepen. Dat is in het kort het doel van `Elke stap telt’. Iedere deelnemer werkt op zijn of haar eigen niveau aan de conditie. U wandelt met Cisca van der Straaten, zij is wandelcoach, beweegdocent en Cranio –sacraal therapeut.

Gezelligheid
Naast het opbouwen van de conditie, is het ook heel gezellig om mee te doen. Wekelijks komen alle deelnemers samen om hun nieuwe weekschema op te halen, ervaringen uit te wisselen en te wandelen. Zo ontmoet je andere deelnemers en kun je ook op een ander moment afspreken om samen met iemand te wandelen. De groep zal uit maximaal 16 deelnemers bestaan.

Wandelprogramma
Tijdens het startmoment wordt er een wandeltest afgenomen waarmee uw instapniveau wordt bepaald. Vervolgens krijgt iedereen een individueel opbouwprogramma, dat uit een wekelijks wandelschema bestaat. Aan het einde wordt opnieuw de wandeltest afgenomen om te zien of de conditie verbeterd is. Tijdens een aantal bijeenkomsten zal voorlichting gegeven worden over o.a. een actieve leefstijl, gezonde voeding, juiste wandeluitrusting etc. Een unieke combinatie dus van informatie, sportiviteit én gezelligheid.

Cursus
Start cursus: Dinsdag 24 september 14:30 uur
Dinsdag van 14:30 tot 16:30 uur, 12x
Vertrek vanuit de locatie MOC gebouw.

Kosten
€40,00 totaal (inclusief stappenteller (bruikleen), koffie/thee persoonlijk opbouwplan en professionele begeleiding.

Aanmelden
Voor de informatiebijeenkomst en/of ‘Elke Stap telt’ cursus kunt u zich aanmelden bij Iris Meertens;
i.meertens@amstelveensport.nl
onder vermelding van ‘Elke Stap Telt’.

Datum

sep 24 2019

Tijd

14:30 - 16:30

Locatie

MOC
Lindelaan 75
Categorie
AmstelveenSport

Organisator

AmstelveenSport
Telefoon
088-8585100
Email
info@amstelveensport.nl
QR Code