Van 29 april tot en met 9 juni 2019 worden alle Amstelveense sportclubs en -verenigingen uitgedaagd om een inzamelactie voor afgedankte apparaten, armaturen en kapotte spaarlampen te verzinnen en van hun inlevermoment bij het Afvalbrengstation op bedrijventerrein Legmeer een foto of een filmpje te maken. De foto of het filmpje van het inlevermoment op het Afvalbrengstation moet je, samen met een beschrijving van jullie actie, insturen via wecycle.nl/inleveren.

Het Afvalbrengstation ligt aan Grutterij 26 in Amstelveen en is geopend van maandag tot en met zaterdag van 8:30 tot 16:00 uur.

Landelijk krijgen de 25 leukste, opvallendste of creatiefste inzendingen een Wecycle Sponsorcheque van 1.000 euro. Ook zijn er landelijk 100 troostprijzen, een bloemenbon van 25 euro om iemand van de club te bedanken.

De actievoorwaarden en een gratis communicatiekit voor deze actie zijn vanaf april bij Wecycle beschikbaar op wecycle.nl/inleveren. In de week van 17 juni (week 25) worden de landelijke en lokale winnaars bekend gemaakt. Voor vragen over de actie neem je contact op met Wecycle.