Wat is Cognitieve Fitness?
Bewegen is goed voor de fysieke conditie, maar zeker ook voor de conditie van de hersenen. Cognitieve Fitness is een unieke
trainingsmethode die speciaal is afgestemd op het positief beïnvloeden van het geheugen, het concentratie- vermogen, de coördinatie en de zintuiglijke vaardigheden, waarbij plezier
voorop staat!

Ervaringen van deelnemers
Iris (25): “We hebben zo veel gelachen, af en toe leek het wel of mijn hersens op slot sloegen. Maar direct daarna ervaar je dat zelfs hersenen getraind kunnen worden.”. Mieke (49): “Mijn hersens hebben echt gekraakt.”. Saskia (61): “Het is zo leuk om met iets nieuws bezig te zijn, dit is echt anders dan een fysieke training.”.

De training bestaat uit drie elementen
* Fysieke inspanning
* Mentale uitdaging
* Ontspanning

Body- en mindtraining
Tijdens de training worden fitnessoefeningen en bewuste ademhalings- en ontspanningsoefeningen gecombineerd met cognitieve elementen die de hersenen bewust activeren.

Inschrijven
U kunt inschrijven door uw naam en telefoonnummer en de lesdag van uw voorkeur te e-mailen naar info@amstelveensport.nl onder vermelding van “Cognitieve Fitness”. Wij nemen dan contact met u op.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Saskia van
der Meer s.vandermeer@amstelveensport.nl, 088-8585104

BEWEEG ONLINE!De binnensportaccommodaties zijn gesloten, maar we houden u thuis in beweging!

Alle binnensportaccommodaties en het binnenbad van zwembad De Meerkamp zijn in ieder geval tot en met maandag 15 maart 2021 gesloten.

Ons buitenbad is wel open!
U kunt elke dag tussen 08.00 - 17.00 uur buiten zwemmen.
Voor reserveringen ga naar www.meerkamp.nl

U kunt ook op onze website in beweging blijven met diverse workouts voor thuis. Zoek een workout die bij u past en ga thuis lekker aan de slag!

Veel succes en blijf bewegen!