Buurtsportcoaches in Amstelveen

AmstelveenSport heeft in Amstelveen 5 buurtsportcoaches: Saskia van der Meer, Iris Meertens, Mieke Regelink, Krista Mol en Erik Beertsen.

Saskia van der Meer buurtsportcoach Bankras, Kostverloren en Groenelaan

Saskia van der Meer onderzoekt welke sport- en beweegbehoeften er zijn bij de inwoners van jong tot oud. Daarnaast is zij op de hoogte van bestaand aanbod in de wijk en onderhoudt contacten met de verenigingen, onderwijs, gezondheidszorg en maatschappelijke organisaties om in samenwerking met hen de wijkbewoners (nog) meer in beweging te krijgen.

Gezond en fit
Bewegen heeft als doel om gezonder en fitter te worden, maar zeker ook om anderen te ontmoeten, dus is ook een middel om sociale contacten te leggen. Saskia zal daarom nauw samenwerken met de wijkcoach Sanne Joosen.

Echt maatwerk
Als er behoefte is aan meer of nieuw laagdrempelig beweegaanbod zal de buurtsportcoach op zoek gaan naar een aanbieder of nieuwe initiatief nemers en hen ondersteunen bij het realiseren van nieuw beweegaanbod. De buurtsportcoach gaat zorgen dat het belang (en plezier) van bewegen onder de aandacht gebracht wordt.

U kunt bellen of mailen naar 088-8585104 en s.vandermeer@amstelveensport.nl

 

Iris Meertens buurtsportcoach Keizer Karelpark, Patrimonium, Waardhuizen en Middenhoven

Iris Meertens is na het afronden van de opleiding Sport, Management en Ondernemen werkzaam bij AmstelveenSport. Zij gaat zich inzetten als buurtsportcoach in Keizer Karelpark, Waardhuizen en Middenhoven. Naast het bewegen, werkt Iris ook samen met wijkcoach Caron Honold en wil zij graag kennis maken met wijkbewoners. Iris heeft de afgelopen tijd het  voetbaltoernooi op Internationale Vrouwendag georganiseerd en is nu bezig met de projecten Walking Football en Mannen in Beweging.

U kunt bellen of mailen naar 088-8585104 en i.meertens@amstelveensport.nl

 

Mieke Regelink buurtsportcoach Bovenkerk, Westwijk, Elsrijk en Randwijck

 

Mieke Is de enthousiaste organisator van de 11 parkentochten en snertwandelingen. Daarnaast is zij zeer actief betrokken bij het opzetten van Walking Football in Amstelveen. Als energieke initiator en ideeënmachine is zij voor iedereen in de wijk bereikbaar en staat open om samen met u nieuwe beweegactiviteiten op te zetten.

U kunt bellen of mailen naar 088-8585104 en m.regelink@amstelveensport.nl

 

Erik Beertsen buurtsportcoach jeugd

Erik Beertsen is 7 jaar werkzaam geweest als gymdocent op verschillende basisscholen en is nu werkzaam bij AmstelveenSport. Hij gaat zich inzetten voor de jeugd in heel Amstelveen. Hij is dagelijks zelf op stap met de Beweegbus zowel in de wijk als op verschillende basisscholen. Op de basisscholen draait hij nu projecten als Extra beweegmoment, TSO cursus, naschoolse sport. Naast het geven van bewegingsactiviteiten houdt hij zich ook bezig met de projecten sport en cultuurkaart en de MQSchoolTest.

 

U kunt bellen of mailen naar 088-8585104 en e.beertsen@amstelveensport.nl

Krista Mol buurtsportcoach jeugd

Ook Krista is gymdocent en geeft gymles aan leerlingen van de basisschool naast haar functie als buurtsportcoach. Zo staat zij met beide benen midden in de dagelijkse praktijk van basisscholen en kan zij goed in de behoefte van de scholen voorzien. Zij houdt zich bezig met het voetbaltoernooi voor basisscholieren, het Rabobank schoolhockeytoernooi en de groep 8 sportdag.

U kunt bellen of mailen naar 088-8585104 en k.mol@amstelveensport.nl

 

 

Michael Pereira buurtsportcoach jongvolwassenen

Na het behalen van zijn MBO Sport en Bewegen is Michael als voetbaltrainer actief geweest bij S.C. Buitenveldert en Ajax Camps en Clinics. Zijn passie voor sport zet hij in om jongvolwassenen (15-25 jaar) aan het bewegen te krijgen. Deze leeftijdsgroep beweegt het minst, hier ligt dus een grote taak. Heeft u vernieuwende ideeën om deze doelgroep te bewegen? Neem gerust contact op!

U kunt bellen of mailen naar 088-8585104 m.pereira@amstelveensport.nl

 

 

Sebastiaan Huijsmans buurtsportcoach jongvolwassenen

Sebastiaan wilde altijd al iets betekenen in de sport. Hij heeft daarvoor zijn opleidingen MBO Sport & Bewegen en HBO Sportkunde met succes afgerond. Hij hoopt door zijn brede kennis en passie voor sport inwoners van Amstelveen meer in beweging te krijgen. Hij organiseert graag grote activiteiten/evenementen om zo veel mogelijk mensen actief bezig te zien! Samen met Michael richt hij zich voornamelijk op de jongvolwassenen. Heb je zin om de mogelijkheden voor deze doelgroep te bespreken of heb je leuke ideeën/initiatieven? Neem dan gerust contact met hem op.

U kunt bellen of mailen naar 088-8585104 s.huijsmans@amstelveensport.nl

AmstelveenSport:
088 - 858155
verhuur@amstelveensport.nl

Schrijf je in de voor het AmstelveenSport Nieuws

CONTACT INFORMATIE
Adres & contact
AmstelveenSport
Sportlaan 25
1185 TB Amstelveen
088 8585 100
info@amstelveensport.nl

AMSTELVEENSPORT NIEUWS

maart 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden
BEWEEG ONLINE!De binnensportaccommodaties zijn gesloten, maar we houden u thuis in beweging!

Alle binnensportaccommodaties en het binnenbad van zwembad De Meerkamp zijn in ieder geval tot en met maandag 15 maart 2021 gesloten.

Ons buitenbad is wel open!
U kunt elke dag tussen 08.00 - 17.00 uur buiten zwemmen.
Voor reserveringen ga naar www.meerkamp.nl

U kunt ook op onze website in beweging blijven met diverse workouts voor thuis. Zoek een workout die bij u past en ga thuis lekker aan de slag!

Veel succes en blijf bewegen!